top of page
saaristobaarimusta_edited.png
  • Instagram
  • Facebook
C0046_Moment.jpg

Välkommen till
Skärgårdsbaren!

Skärgårdsbaren är en restaurang och nattklubb.  Köket serverar äkta lokal matlagning, från fisksoppa till pizza. Nattklubben är öppen på helger, speciella kvällar och kan även bokas för privata fester. Vi har ett stort urval på öl från både små och stora bryggerier.

Vi har allt du behöver oavsett tillfälle; för en pubkväll, restaurangkväll, företagsfest eller till och med en vardagslunch. Vårt kök är redo och du kan njuta av en öl från vårt stora ölutbud till din måltid.
Dark Wood Panels_edited.jpg

Pub

Var du vill vara!

Letar du efter det perfekta stället för att njuta av en drink och god pubmat? Sök inte längre, Skärgårdsbaren är här! Den varma och mysiga atmosfären är den perfekta platsen för att koppla av och prata med vänner. Med ett brett utbud av mat och dryck på vår meny, finns det något för alla. Och vår vänliga personal rekommenderar gärna drycker som passar till din måltid. Vi anordnar också evenemang och andra aktiviteter som livemusik, pubquiz och sportevenemang. Så kom till Skärgårdsbaren och se själv varför vi är en stans bästa pub!

Skärgårdsbaren-181.jpg
Dark Wood Panels_edited.jpg
saaristobaari-754.png

Nattklubb

Endast de bästa hitsen

Kära festliga gäster,

Är du redo att överlämna dig och uppleva en oförglömlig natt? Inget annat än Skärgårdsbaren! Vi är den främsta platsen för dem som vill ha en energirik och rolig kväll i Åbo.

Vår klubb erbjuder ett avancerat ljudsystem, ett rymligt dansgolv och en välfylld bar. Vi har också regelbundet topp-DJ:s och liveartister som får dig att dansa hela natten.

Men det är inte allt - vi erbjuder även VIP-paket och specialfester för dem som vill ha något extra speciellt. Så varför vänta? Kom och fira med oss och se varför Skärgårdsbaren är platsen att komma till för en oförglömlig kväll.

Vi ser fram emot att se dig på dansgolvet!

Dark Wood Panels_edited.jpg

Kök

Läcker mat!

Vi är glada att kunna meddela att vår restaurang har ett brett utbud av läckra och vackert presenterade rätter. Kockarna i vårt kök använder endast de färskaste ingredienserna för att skapa läckra måltider som garanterat kommer att  tillfredsställa din hunger.

Oavsett om du är sugen på en lätt sallad eller en saftig burgare har vi något för alla. 

Kom och ät hos oss idag och upplev de fantastiska smaker och den vänliga servicen som gör vår restaurang till en favorit bland matgästerna. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Skärgårdsbaren-095.jpg
Dark Wood Panels_edited.jpg

Vår meny

WhatsApp Image 2023-03-01 at 09.54.18.jpeg
White Noise on Black Background_edited.jpg

Kontakta oss

Adress

Skärgårdsbaren, Auragatan 14, 20100 Åbo

Kontakta

  • Instagram
  • Facebook

Öppettider

Ti - Tor

16:00 – 00:00 (eller senare)

Fre - Lö

16:00 – 05:00 

Keittiö

Ons - Lö

16:00 – 22:00 

bottom of page